Söndag

Denna dagen gick tok för snabbt.

Hela veckan bara försvann tydligen.

 

Imorgon börjar den nya veckan och jag längtar faktiskt efter den – För veckan efter blir det lite ledighet och en hel del roligheter 🙂

 

Får väl spela bort de sista timmarna på dygnet – precis som jag gjort alla andra underbara dagar haha.

(Gått och blivit besatt av Rust igen)

 

Fick min Glossybox i veckan.

 

 

Den innehöll:

Benefit Cosmetics : Gimme Brow – Denna passade inte alls mina ögonbryn, fick mig att se tokig ut, men har hört av andra att dom varit nöjda så det är nog från person till person.

 

Oolution : Eye Love – Denna skall enligt min förståelse motverka mörka ringar, påsar och rynkor samtidigt men jag har ännu inte testat denna.

 

Rodial : Smokey Eye Pen – Denna… kladdar. Nej, denna gillade jag inte alls, utan håller mig hellre till min hederliga, gudomliga, älskade, fantastiska Smoky eyeliner från Isadora – den fungerar mycket bättre och höll i sig längre.

 

EMITÉ MAKE UP : Millesis Active Eye Light – Denna haha, underbara roliga produkt! Det är en concealer som skall aktivera cirkulationen runt ögonen och ta bort mörka ringar. Händer inget mer än att jag får lite färg under ögonen, tyckte inte alls att denna fungerade.

 

LA THEORIE DES VOLCANS : Noir Eternae Youth Potion, Face Scrub – Ansiktsskrubb , jag har inte testat denna ännu.

 

DE BRUYERE : After Sun Lotion Monoï – After Sun Lotion som jag inte testat för det krävs att man är ute i solen vilket jag inte varit 🙂

 

RODIAL : Glamolash Mascara XXL – En stor besvikelse. Och jag måste säga. Att det tog mig över 10 år att hitta den perfekta mascaran. Denna gjorde inte mina fransar längre eller tjockare, den klumpade mer.. Så ett hett tips till Er som vill vara fab – köp Benefit Cosmetics – Roller Lash Curling & Lifting Mascara

 

DE BRUYERE : Jumbo Eye Pencil – Denna gillade jag väldigt mycket! En ögonpenna som passade mig i smaken, pennan är lätt att dra med och den var i en fantastisk khaki-grå skimrande färg som jag gillade väldigt väldigt mycket!

 

 

LA SOCIÉTÉ PARISIENNE DE SAVONS : Guest Soap – En tvål som jag inte öppnat. Men den luktar gott genom pappret.

 

 

 

 

Jag kan säga att boxen var sjukt fin, innehållet var meh. Jag har fått bättre på vanliga prenumerationer man haft tidigare och att detta skulle vara de 9 favoriter.. Mja. Stämmer verkligen det?

 

Nu har jag lite småsaker som jag inte behöver liggandes, tur att man har vänner som gillar att få saker 🙂

 

Nej, in och spela Rust igen!

 

Ha en trevlig kväll gott folk 🙂

 

totop